13 jun 2014 16:12

23 jan 2015 15:45

Alla barn i det gröna

Skolavslutning Ransbergs skola:

Ransbergs skola firade i torsdags kväll sin skolavslutning i gröngräset utanför skolan efter att tidigare år ha haft tre olika sittningar i skolan. Platschef Christina Jonsson välkomnade alla anhöriga i solskenet och packade i sitt tal en sommarväska fylld med nyckelord som ska växa till sig under sommarlovet – lust, glädje och nyfikenhet:

"Se nu till att plocka fram strålglansen hos varandra. Det är viktigt att omgivningens förväntningar är positiva, ta er lite tid att verkligen lyssna till varandras berättelser."

Och närheten till sjön Örlen kan ha inspirerat till en av de många sångarna; "Vi går och fiskar".

Ransbergs skola firade i torsdags kväll sin skolavslutning i gröngräset utanför skolan efter att tidigare år ha haft tre olika sittningar i skolan. Platschef Christina Jonsson välkomnade alla anhöriga i solskenet och packade i sitt tal en sommarväska fylld med nyckelord som ska växa till sig under sommarlovet – lust, glädje och nyfikenhet:

"Se nu till att plocka fram strålglansen hos varandra. Det är viktigt att omgivningens förväntningar är positiva, ta er lite tid att verkligen lyssna till varandras berättelser."

Och närheten till sjön Örlen kan ha inspirerat till en av de många sångarna; "Vi går och fiskar".

  • Anita Enocksson