13 jun 2014 16:10

23 jan 2015 15:45

Skolavslutning Smulebergsskolan

Smulebergsskolans årskurs tre till fem samlades utanför Missionskyrkan för att sedan tåga in för avslutning i kyrkan. Eleverna Adam och Kautar presenterade programmet. Men först gav pastor Jerry Gegerfeldt en välkomsthälsning.

Nu är sommaren med sovmorgnar och jordgubbar jättenära, sa Jerry.

Efter gemensam sång av "Den blomstertid nu kommer" framförde barnen ett flertal sånger. "Jag vill ut och fånga vinden" sjöng treorna medan årskurs fyra bidrog med bland annat "Polare i polen". Femteklassarna förklarade att "Nu drar vi till Nybo". Att inte lyssna till människor som är negativa utan i stället ta till sig det som är positivt var temat i rektor Marie Ahlanders tal.

Smulebergsskolans årskurs tre till fem samlades utanför Missionskyrkan för att sedan tåga in för avslutning i kyrkan. Eleverna Adam och Kautar presenterade programmet. Men först gav pastor Jerry Gegerfeldt en välkomsthälsning.

Nu är sommaren med sovmorgnar och jordgubbar jättenära, sa Jerry.

Efter gemensam sång av "Den blomstertid nu kommer" framförde barnen ett flertal sånger. "Jag vill ut och fånga vinden" sjöng treorna medan årskurs fyra bidrog med bland annat "Polare i polen". Femteklassarna förklarade att "Nu drar vi till Nybo". Att inte lyssna till människor som är negativa utan i stället ta till sig det som är positivt var temat i rektor Marie Ahlanders tal.

  • Börje Sahlén