25 jul 2014 14:24

23 jan 2015 15:47

Skadegörelse mot pizzeria Milan

Under torsdagsnatten slogs två fönsterrutor sönder på Pizzeria Milan. I skrivande stund går förövaren fri. Men det finns vittnen.

Under natten mellan torsdagen och fredagen utsattes pizzeria Milan för skadegörelse . Polisen uppger att vittnen sett en misstänkt man i huvtröja. Ägare Givargis Betyo säger sig veta med säkerhet vem som utfört dådet.

– Det är en man som är känd från polisen. Jag har serverat öl till honom som han ville ta med sig hem, men jag sa sitt kvar här och drick upp. Jag tog ölen från honom och sen på kvällen då hade han gjort sönder två rutor. Jag vet 100 % att det är han, det har hänt mot andra butiker. Inget är stulit men man blir förbannad. Vi bor i Tibro, nästan alla känner varandra. Jag har haft det här stället i 12 år och det är första gången det händer, säger Givargis.

Under natten mellan torsdagen och fredagen utsattes pizzeria Milan för skadegörelse . Polisen uppger att vittnen sett en misstänkt man i huvtröja. Ägare Givargis Betyo säger sig veta med säkerhet vem som utfört dådet.

– Det är en man som är känd från polisen. Jag har serverat öl till honom som han ville ta med sig hem, men jag sa sitt kvar här och drick upp. Jag tog ölen från honom och sen på kvällen då hade han gjort sönder två rutor. Jag vet 100 % att det är han, det har hänt mot andra butiker. Inget är stulit men man blir förbannad. Vi bor i Tibro, nästan alla känner varandra. Jag har haft det här stället i 12 år och det är första gången det händer, säger Givargis.

  • Frans Nilsson