26 aug 2014 18:54

23 jan 2015 15:49

Idéskiss för Tibros nya galleria

Så här ser idéskissen ut för den nya Tibrogallerian. Gallerian byggdes 1986 och har inte renoverats sedan dess och taket kommer att höjas upp med 40 centimeter (se bilden).

De blir helt nya entréer på båda sidor och ett nytt golv. Pinkys restaurang får en större och mer ombonad lokal uppger man från det kommunala bostadsbolaget, Tibrobyggen AB. Just nu är ombyggnaden i full gång och byggentreprenören är som SLA tidigare berättat Skövdeföretaget Erlandssons Bygg AB. Den 14 november är det slutbesiktning.

De blir helt nya entréer på båda sidor och ett nytt golv. Pinkys restaurang får en större och mer ombonad lokal uppger man från det kommunala bostadsbolaget, Tibrobyggen AB. Just nu är ombyggnaden i full gång och byggentreprenören är som SLA tidigare berättat Skövdeföretaget Erlandssons Bygg AB. Den 14 november är det slutbesiktning.