31 aug 2014 19:35

15 dec 2015 13:52

Tipspromenad för Barncancerfonden

Resultatet för Walk of hope i Tibro blev över förväntan. 149 personer gick tipspromenaden som gav över 12 000 kronor till Barncancerfonden.

Över hela Sverige anordnar man i höst promenader under namnet ”Walk of hope”. Man samlar in pengar som går oavkortat till Barncancerfonden. I Tibro anordnade man i söndags en tipspromenad vid Rankåsstugan

Lokal kraftsamling

Monika Svensson Bohlin var med och organiserade promenaden. Hon är initiativtagare till ”Antons hjältar”, uppkallat efter hennes son som tidigare gick bort i lungcancer. Man belyser Barncancerfonden lite extra just nu och i Tibro tar man verkligen detta på allvar.

– Vi hade hoppats på kanske 50 personer som skulle gå promenaden men det blev 149 stycken som betalade 50 kronor var och dessutom skänkte nästan 5000 kronor extra, säger Monika som blev verkligen glad över denna lokala kraftsamling.

Tryckte extra blanketter

Faktum var att de fick åka iväg och trycka upp extra tipsblanketter då det beräknade antalet tog slut.

Man hade en version för barn som Elsa Hjertsson vann. I den vuxna tävlingen hade Johannes Larsson flest rätt. Man drog även en vinnare bland alla som gått och det blev Kent Johansson.

Utöver denna lyckade insamling skänkte dessutom Tibro orienteringsklubb tio procent av sin försäljning i Rankåsstugan och

Jeanette Johansson fick in 1227 kronor från instruktörerna på Gym22 som hade en danstävling på Ånaplan samma dag.

Över hela Sverige anordnar man i höst promenader under namnet ”Walk of hope”. Man samlar in pengar som går oavkortat till Barncancerfonden. I Tibro anordnade man i söndags en tipspromenad vid Rankåsstugan

Lokal kraftsamling

Monika Svensson Bohlin var med och organiserade promenaden. Hon är initiativtagare till ”Antons hjältar”, uppkallat efter hennes son som tidigare gick bort i lungcancer. Man belyser Barncancerfonden lite extra just nu och i Tibro tar man verkligen detta på allvar.

– Vi hade hoppats på kanske 50 personer som skulle gå promenaden men det blev 149 stycken som betalade 50 kronor var och dessutom skänkte nästan 5000 kronor extra, säger Monika som blev verkligen glad över denna lokala kraftsamling.

Tryckte extra blanketter

Faktum var att de fick åka iväg och trycka upp extra tipsblanketter då det beräknade antalet tog slut.

Man hade en version för barn som Elsa Hjertsson vann. I den vuxna tävlingen hade Johannes Larsson flest rätt. Man drog även en vinnare bland alla som gått och det blev Kent Johansson.

Utöver denna lyckade insamling skänkte dessutom Tibro orienteringsklubb tio procent av sin försäljning i Rankåsstugan och

Jeanette Johansson fick in 1227 kronor från instruktörerna på Gym22 som hade en danstävling på Ånaplan samma dag.

  • Robert Löfgren