09 sep 2014 15:30

23 jan 2015 15:50

Kolmilan populär bland Tibroborna

TIBRO KULTUR

Många Tibrobor besöker kolmilan i Flugebyn och kanske är det speciellt motorcykelträffen som lockar de flesta. Men också de övriga kvällarna är det många från vår kommun som syns kring milan. Den näst sista aktiviteten i år var en Dan Andersson-afton då trubaduren Torbjörn Lantz från Falköping sjöng och berättade.

– Att sjunga visor av Dan passar verkligen in i miljön här vid kolmilan, sa Torbjörn.

Naturligtvis fanns ”Jag väntar vid min mila” och ”Tiggar´n från Luossa” med i kvällens program. Mellan visorna berättade Torbjörn om Dan Anderssons liv.

Många Tibrobor besöker kolmilan i Flugebyn och kanske är det speciellt motorcykelträffen som lockar de flesta. Men också de övriga kvällarna är det många från vår kommun som syns kring milan. Den näst sista aktiviteten i år var en Dan Andersson-afton då trubaduren Torbjörn Lantz från Falköping sjöng och berättade.

– Att sjunga visor av Dan passar verkligen in i miljön här vid kolmilan, sa Torbjörn.

Naturligtvis fanns ”Jag väntar vid min mila” och ”Tiggar´n från Luossa” med i kvällens program. Mellan visorna berättade Torbjörn om Dan Anderssons liv.