16 okt 2014 16:00

23 jan 2015 15:52

Musikkryzz med Lennart Palm

T-Kören i Tibro har engagerat musikern Lennart Palm från Lerum till sin stora höstsatsning på Vintergatan.

Lennart Palm är känd från Anders Eldemans radioprogram Melodikrysset, där han spelar in nya versioner av låtar utan text.

Musikkryzzet på Vintergatan leds av Lennart Palm som framför egna musikfrågor varvat med körens sångfrågor. Priser utlovas. Körens olika evenemang och cafékvällar präglas av ett trivsamt och lättsamt musikutbud med körledaren och pianisten Sven Hammarström.

Lennart Palm är känd från Anders Eldemans radioprogram Melodikrysset, där han spelar in nya versioner av låtar utan text.

Musikkryzzet på Vintergatan leds av Lennart Palm som framför egna musikfrågor varvat med körens sångfrågor. Priser utlovas. Körens olika evenemang och cafékvällar präglas av ett trivsamt och lättsamt musikutbud med körledaren och pianisten Sven Hammarström.