21 okt 2014 07:00

23 jan 2015 15:52

Vill ha fler unga på träningen

HP TIBRO. HANDBOLLSSKOLAN HAR STARTAR FÖR SÄSONGEN:

Handbollsskolan för pojkar och flickor har startat för säsongen och fler får gärna komma och prova. HP Tibros pojkar födda -06 och -07 utgör i år Handbollsskolan och tränar på söndagseftermiddgarna i sporthallens B- hall.

Amanda Hägg med lång och gedigen ledarerfarenhet från bland annat fotboll, handboll, gymnastik och simskola kommer att vara huvudansvarig tränare tillsammas med Sandra Hedfors, som gör sin första säsong som ledare.

– Det kommer att bli en bra träning, säger Kristian Lagerström. Bra både för att Amanda är en fantastiskt duktig ledare men också för att bra står för de tre ledorden som gäller för all barn- ungdomshandboll; hög bollkontaktsgrad, rolighetsgrad och aktivitetsgrad.

Förutom att träna ska man få spela knattehandboll vid tre tillfällen:

– Det blir den 15 november, 31 januari och 14 mars.

Avgiften för handbollsskolan är trehundra per år och då ingår även en egen match- och träningströja:

– Kom ner och var med. Det är superkul! lockar Kristian i HP Tibros styrelse.

Amanda Hägg med lång och gedigen ledarerfarenhet från bland annat fotboll, handboll, gymnastik och simskola kommer att vara huvudansvarig tränare tillsammas med Sandra Hedfors, som gör sin första säsong som ledare.

– Det kommer att bli en bra träning, säger Kristian Lagerström. Bra både för att Amanda är en fantastiskt duktig ledare men också för att bra står för de tre ledorden som gäller för all barn- ungdomshandboll; hög bollkontaktsgrad, rolighetsgrad och aktivitetsgrad.

Förutom att träna ska man få spela knattehandboll vid tre tillfällen:

– Det blir den 15 november, 31 januari och 14 mars.

Avgiften för handbollsskolan är trehundra per år och då ingår även en egen match- och träningströja:

– Kom ner och var med. Det är superkul! lockar Kristian i HP Tibros styrelse.