13 nov 2014 22:02

23 jan 2015 15:53

Kruset bar och bowling Årets rookie

Kruset bar och bowling och Magnus Thomson vann pris för Årets Rookie respektive Årets handlare när Tibro kommun och Företagarna Skövde-Tibro för tredje gången arrangerade Näringslivsgalanför under torsdagkvällen.

Tidigt på torsdagkvällen anlände Tibros företagare i full galamundering till SA Möbler där torsdagens festligheter ägde rum. Gästerna minglade och gick runt i lokalerna innan det var dags att sätta sig till bords.

– Det känns fantastiskt roligt att så många kommit hit i kväll och sa Per Garenius som är Näringslivschef och fick medhåll från Jan Fröjdh som är vice ordförande för Företagarna i Skövde-Tibro när de hälsade välkomna till galan.

Kunglig entré

Kvällens konferencier tycktes till en början endast vara en radioröst som tänkte leda showen från en studio i Skövde. Men till slut presenterade sig rösten som Sveriges radios Torbjörn Borg. Till tonerna av Sean Bananas melodifestivalhit Sean den förste Banan gjorde Borg entré åkandes på flaket av en liten lastbil.

Thomson och bowling

Första priset ut för kvällen var Årets Handlarpris som gick till Magnus Thomson.

– Det känns väldigt häftigt och oväntat, sa Tomson efteråt.

Kvällens andra pris var Årets Rookie som utsetts tillsammans med SLA:s läsare.

– Årets Rookie går till någon som gjort något specillt under året för att utmärka sig, sa Jan Fröjdh innan han avslöjade att vinnaren var Kruset bar och bowling.

– Det har varit ett häftigt år och jag har lämnat ett jobb jag haft i 30 år för att satsa på det här tillsamans med mina söner, sa Carina Krusell.

Pris för Det goda exemplet, Årets landsbygdspris och givetvis Åretsföretagare persenteras i morgondagens tidning.

Tidigt på torsdagkvällen anlände Tibros företagare i full galamundering till SA Möbler där torsdagens festligheter ägde rum. Gästerna minglade och gick runt i lokalerna innan det var dags att sätta sig till bords.

– Det känns fantastiskt roligt att så många kommit hit i kväll och sa Per Garenius som är Näringslivschef och fick medhåll från Jan Fröjdh som är vice ordförande för Företagarna i Skövde-Tibro när de hälsade välkomna till galan.

Kunglig entré

Kvällens konferencier tycktes till en början endast vara en radioröst som tänkte leda showen från en studio i Skövde. Men till slut presenterade sig rösten som Sveriges radios Torbjörn Borg. Till tonerna av Sean Bananas melodifestivalhit Sean den förste Banan gjorde Borg entré åkandes på flaket av en liten lastbil.

Thomson och bowling

Första priset ut för kvällen var Årets Handlarpris som gick till Magnus Thomson.

– Det känns väldigt häftigt och oväntat, sa Tomson efteråt.

Kvällens andra pris var Årets Rookie som utsetts tillsammans med SLA:s läsare.

– Årets Rookie går till någon som gjort något specillt under året för att utmärka sig, sa Jan Fröjdh innan han avslöjade att vinnaren var Kruset bar och bowling.

– Det har varit ett häftigt år och jag har lämnat ett jobb jag haft i 30 år för att satsa på det här tillsamans med mina söner, sa Carina Krusell.

Pris för Det goda exemplet, Årets landsbygdspris och givetvis Åretsföretagare persenteras i morgondagens tidning.

  • Anna Leijon