22 dec 2014 07:26

23 jan 2015 15:17

Försökte köra ifrån polispatrull

En man född 1988 försökte under söndagskvällen, med personbil, köra ifrån en polispatrull.

Bara några minuter senare var dock färden över och patrullen lyckades stoppa ekipaget. Mannen visade tydliga tecken på drogpåverkan och medtogs därför för provtagning. Det skulle även sig att föraren saknar körkort. Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik. I samband med biljakten fick en av polisens bilar plåtskador, ingen person kom dock till skada.

Bara några minuter senare var dock färden över och patrullen lyckades stoppa ekipaget. Mannen visade tydliga tecken på drogpåverkan och medtogs därför för provtagning. Det skulle även sig att föraren saknar körkort. Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik. I samband med biljakten fick en av polisens bilar plåtskador, ingen person kom dock till skada.