27 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Mellandagsfest i parken

FOLKETS PARK

Parkstyrelsens ordförande Sven-Inge Brandqvists motto är: ”Tibroparken ska bli den bästa parken”. Styrelsen vilar därför inte på sina lagrar utan laddar för mellandagsfest i Tibroparken lördag den 27 december med Grävlings och Airbags. Fredag den 2 januari inleds vårprogrammet med en buggkväll och första banden ut är Donnez, sedan följer Mats Bergmans den 9 januari och Casanova den 23 januari.

Parkstyrelsens ordförande Sven-Inge Brandqvists motto är: ”Tibroparken ska bli den bästa parken”. Styrelsen vilar därför inte på sina lagrar utan laddar för mellandagsfest i Tibroparken lördag den 27 december med Grävlings och Airbags. Fredag den 2 januari inleds vårprogrammet med en buggkväll och första banden ut är Donnez, sedan följer Mats Bergmans den 9 januari och Casanova den 23 januari.