05 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:56

Mycket hände handeln 2014

TIBRO HANDEL: "man kan ändå påverka en stor del"

Ordförande i Tibro Handel Anna-Karin Johansson sammanfattar nu 2014 och ser fram mot 2015.

”Man vet aldrig vad som händer i framtiden, men man kan ändå påverka en stor del” skriver hon i sin årskrönika.

Hon lyfter fram en del större händelser. Som insamlingen till Carina Frydéns minne, att SLA:s TibroXtra delats ut, att Tibro Handel varit med och förberett Tibros QM-certifiering som ett första steg till att bli nominerad till ”Årets stadskärna 2017.

Att barn och utbildningsnämnden ska börja samverka med näringslivet för att få elever som är beredda på arbetslivet och Tibro Handel är med i det arbetet.

Hon lyfter också fram att Tibros centrumutvecklare Magnus Thomson blev ”Årets centrumutvecklare” i Sverige och också erhöll ”Årets handelspris” i Tibro under Näringslivsgalan och att Elof Johansson fick priset ”Årets Tibrobo” under Höstfesten.

Hon har också en uppmaning: ”Försök komma på vår Handelsfrukost eller ett medlemsmöte.”

”Man vet aldrig vad som händer i framtiden, men man kan ändå påverka en stor del” skriver hon i sin årskrönika.

Hon lyfter fram en del större händelser. Som insamlingen till Carina Frydéns minne, att SLA:s TibroXtra delats ut, att Tibro Handel varit med och förberett Tibros QM-certifiering som ett första steg till att bli nominerad till ”Årets stadskärna 2017.

Att barn och utbildningsnämnden ska börja samverka med näringslivet för att få elever som är beredda på arbetslivet och Tibro Handel är med i det arbetet.

Hon lyfter också fram att Tibros centrumutvecklare Magnus Thomson blev ”Årets centrumutvecklare” i Sverige och också erhöll ”Årets handelspris” i Tibro under Näringslivsgalan och att Elof Johansson fick priset ”Årets Tibrobo” under Höstfesten.

Hon har också en uppmaning: ”Försök komma på vår Handelsfrukost eller ett medlemsmöte.”