08 jan 2015 16:50

23 jan 2015 15:56

Han är ny socialchef

Tibro kommun får en ny socialchef den 1 mars.

Mikael Ingsberg tillträder som ny socialchef i Tibro kommun den 1 mars. Han kommer närmast från en tjänst som planeringsledare på hälso- och sjukvårdskansliet i Mariestad. Ingsberg har tidigare varit socialchef ibland annat Karlsborg och Götene och haft uppdrag i Skövde.

Socialnämndens ordförande Bengt Andersson (C): ”Jag är mycket nöjd över att vi har lyckats rekrytera en så kompetent och erfaren person. Under min tid som ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden hade jag mycket med honom att göra.”

Mikael Ingsberg tillträder som ny socialchef i Tibro kommun den 1 mars. Han kommer närmast från en tjänst som planeringsledare på hälso- och sjukvårdskansliet i Mariestad. Ingsberg har tidigare varit socialchef ibland annat Karlsborg och Götene och haft uppdrag i Skövde.

Socialnämndens ordförande Bengt Andersson (C): ”Jag är mycket nöjd över att vi har lyckats rekrytera en så kompetent och erfaren person. Under min tid som ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden hade jag mycket med honom att göra.”