17 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:57

Grötfest i Hönsa

Den årliga jul och grötfesten i Hönsa bygdegård samlade 100 barn och vuxna som njöt av risgrynsgröt och skinka på hembakat bröd. Gudrun Bengtsson välkomnade, Svante Andrén var lekledare och Nils Harald Johansson skötte musiken. Välkända ringlekar lektes och därefter följde polenäsen. Pernilla Tapper Törnqvist berättade om julen för barnen och avslutade med ”Nu tändas tusen juleljus”.

Den årliga jul och grötfesten i Hönsa bygdegård samlade 100 barn och vuxna som njöt av risgrynsgröt och skinka på hembakat bröd. Gudrun Bengtsson välkomnade, Svante Andrén var lekledare och Nils Harald Johansson skötte musiken. Välkända ringlekar lektes och därefter följde polenäsen. Pernilla Tapper Törnqvist berättade om julen för barnen och avslutade med ”Nu tändas tusen juleljus”.