19 jan 2015 13:41

23 jan 2015 15:18

Tog strupgrepp och sprutade diskmedel

Tibrobo åtalas

När mannen hade tagit ett strupgrepp på kvinnan sprutade han rengöringsmedel i hennes ansikte och slog henne i huvudet. Han har också dödshotat henne. Nu åtalas Tibrobon misstänkt bland annat för misshandel och olaga hot.

Det var tidigare i januari som mannen ska ha misshandlat kvinnan genom att först putta ner henne i en soffa, därefter ha tagit tag i hennes öron och tryckt till. Han ska också ha tagit ett struptag på henne och sprutat rengöringsmedel i hennes ansikte. Misshandeln har fortsatt genom att mannen har knuffat henne så att hon slog i benet, han ska också ha slagit henne i huvudet. Misshandeln ska ha skett i parets gemensamma bostad i Tibro.

Han ska också ha vridit ur en trasa med öl över kvinnan

Samma dag har han också dödshotat kvinnan. Han har dessutom för att försöka hindra henne att polisanmäla hotat att slå ihjäl henne om hon skulle ringa till polisen.

Mannen åtals nu misstänkt för misshandel, ofredande, olaga hot och övergrepp i rättssak.

De misstänkta brotten ska ha skett inom hörhåll för barnen.

Det var tidigare i januari som mannen ska ha misshandlat kvinnan genom att först putta ner henne i en soffa, därefter ha tagit tag i hennes öron och tryckt till. Han ska också ha tagit ett struptag på henne och sprutat rengöringsmedel i hennes ansikte. Misshandeln har fortsatt genom att mannen har knuffat henne så att hon slog i benet, han ska också ha slagit henne i huvudet. Misshandeln ska ha skett i parets gemensamma bostad i Tibro.

Han ska också ha vridit ur en trasa med öl över kvinnan

Samma dag har han också dödshotat kvinnan. Han har dessutom för att försöka hindra henne att polisanmäla hotat att slå ihjäl henne om hon skulle ringa till polisen.

Mannen åtals nu misstänkt för misshandel, ofredande, olaga hot och övergrepp i rättssak.

De misstänkta brotten ska ha skett inom hörhåll för barnen.