02 feb 2015 12:59

02 feb 2015 13:46

Hon blev en miljon rikare på lotteri

Marie Dahlberg från Tibro är nybliven miljonär efter at tha vunnit en miljon kronor i Motorlotteriet. I lördags var hon i Uppsala för att ta emot prischecken. Totalt delades tio miljoner ut till tio vinnare i hela landet.

Under lördagseftermiddagen samlades tio nyblivna miljonärer på Kombispels Jackpottkalas i Gränby Centrum i Uppsala för att ta del av festligheterna.

Linda Rapp och Lill-Babs underhöll från scenen och stämningen var på topp och Marie Dahlberg från Tibro var där för att ta emot den efterlängtade prischecken på en miljon kronor.

– Jag blev helt chockad när jag fick veta att jag hade vunnit en miljon. Det är ju bara en fantasi att vinna så mycket pengar. Dessutom hade jag bara haft lotten i en månad, säger hon.

Den nyblivna miljonären har redan börjat planera vad hon ska göra för pengarna.

– Jag ska köpa mig ett hus på landet och skaffa höns. Sedan ska jag ta körkort!

Varje kvartal lottar Kombilotteriet, Drömreselotteriet och Motorlotteriet ut tretton miljonvinster. Vinnarna samlas på Kombispels Jackpottkalas som anordnas runt om i landet under ledning av Linda Rapp, känd från radio och tv.

Under lördagseftermiddagen samlades tio nyblivna miljonärer på Kombispels Jackpottkalas i Gränby Centrum i Uppsala för att ta del av festligheterna.

Linda Rapp och Lill-Babs underhöll från scenen och stämningen var på topp och Marie Dahlberg från Tibro var där för att ta emot den efterlängtade prischecken på en miljon kronor.

– Jag blev helt chockad när jag fick veta att jag hade vunnit en miljon. Det är ju bara en fantasi att vinna så mycket pengar. Dessutom hade jag bara haft lotten i en månad, säger hon.

Den nyblivna miljonären har redan börjat planera vad hon ska göra för pengarna.

– Jag ska köpa mig ett hus på landet och skaffa höns. Sedan ska jag ta körkort!

Varje kvartal lottar Kombilotteriet, Drömreselotteriet och Motorlotteriet ut tretton miljonvinster. Vinnarna samlas på Kombispels Jackpottkalas som anordnas runt om i landet under ledning av Linda Rapp, känd från radio och tv.