09 feb 2015 16:50

09 feb 2015 16:50

Isbanan är klar - alla får åka

Nu så här under sportlovet är det många som vill njuta av det fina vädret.

Mats, John, Markus och Carl var några av dem som tog med sig skridskorna till Hönsa för att spela lite hockey och ha lite roligt i solskenet under måndagseftermiddagen. Det är ideella krafter som har spolat och skottat fotbollsplanen som ligger vid Hönsa skola. Alla är välkomna att åka när de vill, det finns även lampor för den som vill ta ett kvällspass.

Mats, John, Markus och Carl var några av dem som tog med sig skridskorna till Hönsa för att spela lite hockey och ha lite roligt i solskenet under måndagseftermiddagen. Det är ideella krafter som har spolat och skottat fotbollsplanen som ligger vid Hönsa skola. Alla är välkomna att åka när de vill, det finns även lampor för den som vill ta ett kvällspass.