16 feb 2015 16:27

16 feb 2015 16:27

Dans för mellanstadiet

TIBROPARKEN

Propreté. Regionteater Väst på turné ger i dagarna tre dansföreställningar i Tibroparken med början i dag tisdag. Föreställningen ges också den 18 och 19 februari och riktar sig främst till mellanstadiet. ”Maria, Oskari och Helena flyttar, fixar, bygger och dansar. Dansar, med sig själva, varandra och saker”. Koreografin är ”bygge, dans, fix och tricks” med Martin Forsberg som koreograf.

Propreté. Regionteater Väst på turné ger i dagarna tre dansföreställningar i Tibroparken med början i dag tisdag. Föreställningen ges också den 18 och 19 februari och riktar sig främst till mellanstadiet. ”Maria, Oskari och Helena flyttar, fixar, bygger och dansar. Dansar, med sig själva, varandra och saker”. Koreografin är ”bygge, dans, fix och tricks” med Martin Forsberg som koreograf.