03 mar 2015 12:59

03 mar 2015 16:20

Hönsa skakade loss i zumba

HÖNSA BYGDEGÅRD: Om onsdagskvällarna släpper de loss

Hönsa bygdegårds intresseförening anordnar på onsdagskvällarna tillsammans med Rebecca Gustavsson zumbadans där ett 40-tal personer deltar.

Det startade med att Lalla Hammarström skickade ut en förfrågan på Facebook om någon kunde hjälpa till med att leda danspass i Hönsa bygdegård och fick svar nästan direkt från en utbildad dansinstruktör.

Rebecca Gustavsson som både leder zumba och afrodans var den som svarade på förfrågan och har sedan dess lett två danspass i Hönsa bygdegård. På onsdagskvällarna kommer 40-talet personer i olika åldrar för att delta i danspassen som varar en timme.

Tempot är högt redan från start, men med jämna pauser emellanåt så att alla kan ta det i sin egen takt. Danspassen hålls varje onsdagkväll i bygdegården. Lalla Hammarström som sitter i styrelsen för föreningen tycker intresset varit mycket bra och säger att alla är välkomna.

– Det är kul att göra något annorlunda bortsett från våra vanliga aktiviteter. Alla får vara med oavsett kön eller ålder och det finns även möjligheter till omklädning och dusch.

Det startade med att Lalla Hammarström skickade ut en förfrågan på Facebook om någon kunde hjälpa till med att leda danspass i Hönsa bygdegård och fick svar nästan direkt från en utbildad dansinstruktör.

Rebecca Gustavsson som både leder zumba och afrodans var den som svarade på förfrågan och har sedan dess lett två danspass i Hönsa bygdegård. På onsdagskvällarna kommer 40-talet personer i olika åldrar för att delta i danspassen som varar en timme.

Tempot är högt redan från start, men med jämna pauser emellanåt så att alla kan ta det i sin egen takt. Danspassen hålls varje onsdagkväll i bygdegården. Lalla Hammarström som sitter i styrelsen för föreningen tycker intresset varit mycket bra och säger att alla är välkomna.

– Det är kul att göra något annorlunda bortsett från våra vanliga aktiviteter. Alla får vara med oavsett kön eller ålder och det finns även möjligheter till omklädning och dusch.