06 mar 2015 11:56

06 mar 2015 11:56

Tragikomiskt med Eva Ahlberg

Teater i Hönsa bygdegård har inte förekommit på många år. Så det sågs förstås fram mot teatern som arrangerades av bygdegården, Vuxenskolan och biblioteket.

Det blev en ny upplevelse för det 35-tal personer som kom för att se och höra skådespelerskan Eva Ahlberg göra en monolog om ”De mislykte” (de misslyckade). En pjäs om olika öden av norrmannen Jesper Halle.

Eva Ahlberg hade valt ut ett 10-tal av de 24 olika misslyckade personerna. Det var allt från kärlekstrubbel till en liten kille som inte såg någon framtid, en kvinna kunde inte låta bli att prata i ett och en man som var tvungen att ha full kontroll på allt. Många igenkännande nickar och skratt syntes och hördes.

Det blev en ny upplevelse för det 35-tal personer som kom för att se och höra skådespelerskan Eva Ahlberg göra en monolog om ”De mislykte” (de misslyckade). En pjäs om olika öden av norrmannen Jesper Halle.

Eva Ahlberg hade valt ut ett 10-tal av de 24 olika misslyckade personerna. Det var allt från kärlekstrubbel till en liten kille som inte såg någon framtid, en kvinna kunde inte låta bli att prata i ett och en man som var tvungen att ha full kontroll på allt. Många igenkännande nickar och skratt syntes och hördes.