27 mar 2015 06:00

27 mar 2015 06:00

Anne-Marie styr 2015

ÅRSMÖTE: Ransbergs hembygdsförening

Ransbergs hembygdsföreningen fortsätter att ledas av Anne-Marie Wahlström. Parentation hölls över två medlemmar och antalet ersättare utökades till fyra och vissa små förändringar gjordes i styrelsen. Kaffe och smörgås avnjöts av 30-talet medlemmar innan dragningen på lotterier och som avslutning på kvällen visade Elof Johansson bilder; ”Tibro förr och nu”.

Ransbergs hembygdsföreningen fortsätter att ledas av Anne-Marie Wahlström. Parentation hölls över två medlemmar och antalet ersättare utökades till fyra och vissa små förändringar gjordes i styrelsen. Kaffe och smörgås avnjöts av 30-talet medlemmar innan dragningen på lotterier och som avslutning på kvällen visade Elof Johansson bilder; ”Tibro förr och nu”.