10 apr 2015 12:14

10 apr 2015 12:14

Rockabillyfest i Folkets Park

NÖJE: Storband i Tibro

Det lär svängas rejält i Folkets Park under lördagskvällen.

Då anordnas en rockabillyfest med ett välrenommerat band som huvudnummer.

Jack Baymoore and the bandits har spelat på många stora scener runt om i världen och tillhört ett av huvudnumren vid fyra tillfällen på USA:s största rockabillyhelg i Las Vegas. De har även agerat huvudakt på stora festivaler i såväl Europa som Australien, bortsett från alla spelningar bandet givetvis har gjort även i Skandinavien.

Nu kommer bandet, bestående av Kent Vikmo (Jack Baymoore), Jyrki Juvonen, Jan Larsson och Tage Pihkanen till Tibro och spelar tillsammans med Yellow Cat.

Jack Baymoore and the bandits har spelat på många stora scener runt om i världen och tillhört ett av huvudnumren vid fyra tillfällen på USA:s största rockabillyhelg i Las Vegas. De har även agerat huvudakt på stora festivaler i såväl Europa som Australien, bortsett från alla spelningar bandet givetvis har gjort även i Skandinavien.

Nu kommer bandet, bestående av Kent Vikmo (Jack Baymoore), Jyrki Juvonen, Jan Larsson och Tage Pihkanen till Tibro och spelar tillsammans med Yellow Cat.