15 apr 2015 18:45

15 apr 2015 18:45

Retorikverkstad på Inredia

RETORIK OCH SPEED-INTERVJUER

Jonna Nyberg från Retorikverkstaden håller i torsdag den 16 april en retorikverkstad på Inredia för ungdomar 18-30 år. Det tipsar Arbetsförmedlingens och Tibro kommuns ungdomskoordinator Sara Almqvist om. Worksshopen ska inspirera unga till att bli bättre förberedda inför jobbintervjuer. Stefan Larsson från Premier håller dessutom speed-intervjuer för framtida rekryteringsbehov.

Jonna Nyberg från Retorikverkstaden håller i torsdag den 16 april en retorikverkstad på Inredia för ungdomar 18-30 år. Det tipsar Arbetsförmedlingens och Tibro kommuns ungdomskoordinator Sara Almqvist om. Worksshopen ska inspirera unga till att bli bättre förberedda inför jobbintervjuer. Stefan Larsson från Premier håller dessutom speed-intervjuer för framtida rekryteringsbehov.