22 apr 2015 13:06

22 apr 2015 13:06

Sång till glädje för många på Tibros äldreboenden

BÄCKLIDEN: PRO:s sånggrupp

SPF:s sånggrupp besökte Bäckliden på tisdagseftermiddagen.

De framförde en blandad repertoar med en hel del vårsånger. Passande nog för det fina vädret började de med En glad Calypso om Våren. Den följdes av bland annat Sjung och le, I natt jag drömde något som, Man ska leva för varandra med mera. En av sångarna tog i anslutning till de sistnämnda sångerna upp ämnet om all osämja i världen och undrade om vi någonsin får uppleva fred på jorden som det sjungs om i sången. Det är också mycket viktigt att leva för varandra och hjälpas åt i livet. Åhörarna fick också några sångtexter så att de kunde deltaga i sången.

Lite visdomsord och några historier blev det också under programmet. Thord Zell ackompanjerade sånggruppen på sin gitarr. Gruppen ska även sjunga på Allégården och Brittgården.

De framförde en blandad repertoar med en hel del vårsånger. Passande nog för det fina vädret började de med En glad Calypso om Våren. Den följdes av bland annat Sjung och le, I natt jag drömde något som, Man ska leva för varandra med mera. En av sångarna tog i anslutning till de sistnämnda sångerna upp ämnet om all osämja i världen och undrade om vi någonsin får uppleva fred på jorden som det sjungs om i sången. Det är också mycket viktigt att leva för varandra och hjälpas åt i livet. Åhörarna fick också några sångtexter så att de kunde deltaga i sången.

Lite visdomsord och några historier blev det också under programmet. Thord Zell ackompanjerade sånggruppen på sin gitarr. Gruppen ska även sjunga på Allégården och Brittgården.