29 apr 2015 21:23

29 apr 2015 21:24

Mobilbild fångade cykeltjuv

TIBRO

En vaken privatperson såg till att polisen kunde gripa en cykeltjuv på onsdagskvällen. Personen fotograferade den kvinnliga cykeltjuven och när polispatrullen kom till Tibro kunde de identifiera kvinnan som är känd av polisen sedan tidigare.

I samband med gripandet uppmärksammades också att kvinnan snattat en burk vitlökskrydda från Ica. Hon misstänks även för ringa narkotikabrott, eget bruk. Enligt polisen har kvinnan erkänt samtliga brott.

En vaken privatperson såg till att polisen kunde gripa en cykeltjuv på onsdagskvällen. Personen fotograferade den kvinnliga cykeltjuven och när polispatrullen kom till Tibro kunde de identifiera kvinnan som är känd av polisen sedan tidigare.

I samband med gripandet uppmärksammades också att kvinnan snattat en burk vitlökskrydda från Ica. Hon misstänks även för ringa narkotikabrott, eget bruk. Enligt polisen har kvinnan erkänt samtliga brott.