30 apr 2015 13:59

30 apr 2015 13:59

Hero gäst hos Tibro HK

SÄSONGSAVSLUTNING

Tibro HK har haft säsongsavslutning 2014/2015.

Hellen Wallén var speaker och Roddy ”Hero” Benjaminsson prisutdelare. Runt 150 barn och föräldrar medverkade och Hellen nämnde bland annat att det den 12 september firas att Tibro HK fyller 50 år. Hon nämnde också att det ska upp en banderoll på väggen i Sporthallen med texten: ”Domaren dömer - Ledarna coachar - Föräldrarna hejar”. Det har ett nätverk i Tibro, Idrottens Nätverk, beslutat. Det delades också ut en hel del priser. Årets spelare i A-laget blev Tanja Lindbladh.

Hellen Wallén var speaker och Roddy ”Hero” Benjaminsson prisutdelare. Runt 150 barn och föräldrar medverkade och Hellen nämnde bland annat att det den 12 september firas att Tibro HK fyller 50 år. Hon nämnde också att det ska upp en banderoll på väggen i Sporthallen med texten: ”Domaren dömer - Ledarna coachar - Föräldrarna hejar”. Det har ett nätverk i Tibro, Idrottens Nätverk, beslutat. Det delades också ut en hel del priser. Årets spelare i A-laget blev Tanja Lindbladh.