04 maj 2015 21:10

04 maj 2015 21:10

Stadsvandring och Rankåsstafetten

Museets Eva Thörn och Tibro kommun bjuder in till stadsvandring på torsdag som ett av de allra första evenemangen i årets Må-bra-vecka, som noga räknat är fyra dagar den 7-10 maj. Torsdag, fredag, lördag och söndag är späckade med aktiviteter.

Stora delar av föreningslivet är på fötter liksom folkhälsan, äldrecentrum, STC , skolan och kultur och fritid. På bilden håller Eva upp en modell av bostadsområdet Brittgården som elever på Chalmers skapat och som finns att se på Erskine-utställningen i gamla Brittsgårdshallen. Torsdag kväll invigs Må-bra-veckan med Rankåsstafetten och Horse Hill Band.

Stora delar av föreningslivet är på fötter liksom folkhälsan, äldrecentrum, STC , skolan och kultur och fritid. På bilden håller Eva upp en modell av bostadsområdet Brittgården som elever på Chalmers skapat och som finns att se på Erskine-utställningen i gamla Brittsgårdshallen. Torsdag kväll invigs Må-bra-veckan med Rankåsstafetten och Horse Hill Band.