13 maj 2015 17:30

13 maj 2015 17:30

Tibrofrukost i centrum

GALLERIAN

På onsdagens Tibrofrukost är Gallerian i centrum bokstavligt och bildligt talat. Bildligt för att Tibro gör gemensam ansträngning för att utveckla sin stadskärna. På agendan står information av näringslivschef Per Garenius, Jesper Uvesten berättar om de 38 miljoner som Leader Östra Skaraborg har 2015-2020 och InTibros vd Magdalena Svedlund lyfter frågan hur Tibro ska få fler företagsetableringar. Den uppfräschade Gallerian presenteras av Christer Gustavsson från AB Tibrobyggen.

På onsdagens Tibrofrukost är Gallerian i centrum bokstavligt och bildligt talat. Bildligt för att Tibro gör gemensam ansträngning för att utveckla sin stadskärna. På agendan står information av näringslivschef Per Garenius, Jesper Uvesten berättar om de 38 miljoner som Leader Östra Skaraborg har 2015-2020 och InTibros vd Magdalena Svedlund lyfter frågan hur Tibro ska få fler företagsetableringar. Den uppfräschade Gallerian presenteras av Christer Gustavsson från AB Tibrobyggen.