26 maj 2015 06:00

26 maj 2015 07:52

Simon Ådahl går med Jesus

En gång var Simon Ådahl känd som en del av den kristna rockgruppen Edin-Ådahl. I dag är han en resande evangelist som vill förändra Sverige.

Efter karriären med Edin-Ådahl kom en tid då han vände Gud ryggen och beslöt att aldrig mer sätta sin fot i en kyrka. Allt tog dock en annan vändning då hans fru i en dröm såg aposteln Matteus som uppmanade henne att be Simon läsa hans bok i Bibeln. I boken ”Den oväntade resan” berättar Simon om tiden i bitterhet och vägen tillbaka till Gud. Han är i dag en av landets mest anlitade evangelister. Den gångna helgen besökte han Tibro missionskyrka.

– Jag har upplevt så många dokumenterade mirakler så jag kan prata hur länge som helst om dem. Och detta är sådant som händer i Sverige, säger han.

Simon återkommer ofta till att han ”går med Jesus” och det är också det han säger till människor som han träffar. När han får ett tilltal från Gud går han fram och pratar med människor som han möter och många gånger har han fått berätta precis hur den människans liv ser ut. Och människor i Sverige mår dåligt i dag.

Simon har många andra oförklarliga händelser att berätta om. Mer än 20 mord och självmord har förhindrats genom att han har fått be för människor i Sverige. Men han är noga med att påpeka att det beror på Jesus.

Efter karriären med Edin-Ådahl kom en tid då han vände Gud ryggen och beslöt att aldrig mer sätta sin fot i en kyrka. Allt tog dock en annan vändning då hans fru i en dröm såg aposteln Matteus som uppmanade henne att be Simon läsa hans bok i Bibeln. I boken ”Den oväntade resan” berättar Simon om tiden i bitterhet och vägen tillbaka till Gud. Han är i dag en av landets mest anlitade evangelister. Den gångna helgen besökte han Tibro missionskyrka.

– Jag har upplevt så många dokumenterade mirakler så jag kan prata hur länge som helst om dem. Och detta är sådant som händer i Sverige, säger han.

Simon återkommer ofta till att han ”går med Jesus” och det är också det han säger till människor som han träffar. När han får ett tilltal från Gud går han fram och pratar med människor som han möter och många gånger har han fått berätta precis hur den människans liv ser ut. Och människor i Sverige mår dåligt i dag.

Simon har många andra oförklarliga händelser att berätta om. Mer än 20 mord och självmord har förhindrats genom att han har fått be för människor i Sverige. Men han är noga med att påpeka att det beror på Jesus.

  • Anita Enocksson

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.