02 jun 2015 06:00

02 jun 2015 06:00

Andra bussresan för LO-folk i Tibro

TIBRO

Ett 30-tal personer reste till Göteborg med Tibro LO-sektion. Det var den andra bussresan i år som sektionen arrangerade. Alla medlemmar i LO:s förbund, kommunal, handels, transport med flera var inbjudna till resan och även icke medlemmar hade möjlighet att åka med.

Från ett regnigt Tibro styrdes färden till ett betydligt soligare Göteborg. Vid fikapausen utanför Alingsås blev det tyvärr en rejäl regnskur. Framme vid Liseberg skingrades resenärerna, en del gick direkt in till nöjesfältet medan andra fortsatte till centrum för att ägna sig åt andra aktiviteter. Framåt elvatiden på kvällen var det tid för hemresa och alla verkade att vara nöjda med dagen.

Ett 30-tal personer reste till Göteborg med Tibro LO-sektion. Det var den andra bussresan i år som sektionen arrangerade. Alla medlemmar i LO:s förbund, kommunal, handels, transport med flera var inbjudna till resan och även icke medlemmar hade möjlighet att åka med.

Från ett regnigt Tibro styrdes färden till ett betydligt soligare Göteborg. Vid fikapausen utanför Alingsås blev det tyvärr en rejäl regnskur. Framme vid Liseberg skingrades resenärerna, en del gick direkt in till nöjesfältet medan andra fortsatte till centrum för att ägna sig åt andra aktiviteter. Framåt elvatiden på kvällen var det tid för hemresa och alla verkade att vara nöjda med dagen.