05 jun 2015 14:08

05 jun 2015 14:08

Ettornas momenthus

FÅGELVIKSGYMNASIET: Byggprogrammet

Byggprogrammets ettor har färdigställt momenthusen som de har arbetat med under två terminer.

Torsdagen den 21 maj var det besiktning av husen.

En kontroll som består av att besiktningsmännen gör en koll på fönster och dörrars funktion, panel, lister, gips och inredning med mera. Besiktningsrundan avslutades med genomgång och analys av eventuella brister och efter denna ”examen” bjöds det på stort tårtkalas.

Torsdagen den 21 maj var det besiktning av husen.

En kontroll som består av att besiktningsmännen gör en koll på fönster och dörrars funktion, panel, lister, gips och inredning med mera. Besiktningsrundan avslutades med genomgång och analys av eventuella brister och efter denna ”examen” bjöds det på stort tårtkalas.