14 jun 2015 19:51

14 jun 2015 23:12

Foto: Elof Johansson

Bal för Tibro- och Törebodastudenter

Gemensamt firande på Billingen

I en strid ström anlände de fina bilarna med studenterna.

108 stycken nyutexaminerade ungdomar från Fågelviksskolan i Tibro och Gymnasieskolan i Töreboda intog Scandic Billingen för att fira sin examen. De är nu redo att ge sig ut i arbetslivet och många av dom har redan fått jobb. En del studerar vidare för att förkovra sig ytterligare.

På den röda mattan fick studenterna passera förbi publiken för att bli hyllade och fotograferade. Den ena kreationen finare än den andra avlöste varandra. När de väl kommit till våningen med restaurangen serverades det en drink. Sedan var det dags att gå ut på balkongen före maten serverades, för att ta emot folkets jubel.

När det så blev dags för galamiddagen satte sig samtliga till bords. Det serverades en förrätt av kräftröra på kavring toppad med löjrom, En peppargrillad kalvfilé med färsk sparris och potatisbakelse med tryffelsås var nog inte så dumt det heller. Som fin avslutning serverades det en choklad moussetårta på mangospegel till dessert.

108 stycken nyutexaminerade ungdomar från Fågelviksskolan i Tibro och Gymnasieskolan i Töreboda intog Scandic Billingen för att fira sin examen. De är nu redo att ge sig ut i arbetslivet och många av dom har redan fått jobb. En del studerar vidare för att förkovra sig ytterligare.

På den röda mattan fick studenterna passera förbi publiken för att bli hyllade och fotograferade. Den ena kreationen finare än den andra avlöste varandra. När de väl kommit till våningen med restaurangen serverades det en drink. Sedan var det dags att gå ut på balkongen före maten serverades, för att ta emot folkets jubel.

När det så blev dags för galamiddagen satte sig samtliga till bords. Det serverades en förrätt av kräftröra på kavring toppad med löjrom, En peppargrillad kalvfilé med färsk sparris och potatisbakelse med tryffelsås var nog inte så dumt det heller. Som fin avslutning serverades det en choklad moussetårta på mangospegel till dessert.

  • Elof Johansson