25 jun 2015 10:50

25 jun 2015 10:50

Riksspelman underhåller

På söndag gästas Högåskyrkan av riksspelman Mikael Pettersson som tillsammans med Marika Jacobsson skrivit boken ”Ransberg, en spelmansbygd” som används på folkmusikkurser och musikskolor. Han har även spelat in flera skivor och bor sedan i vintras i Tibro. På söndag ackompanjeras han av organist Jenny de Carvalho i ett blandat program med svensk och fransk romantisk musik, folkmusik från Albanien och Mikaels egen musik.

På söndag gästas Högåskyrkan av riksspelman Mikael Pettersson som tillsammans med Marika Jacobsson skrivit boken ”Ransberg, en spelmansbygd” som används på folkmusikkurser och musikskolor. Han har även spelat in flera skivor och bor sedan i vintras i Tibro. På söndag ackompanjeras han av organist Jenny de Carvalho i ett blandat program med svensk och fransk romantisk musik, folkmusik från Albanien och Mikaels egen musik.