29 jun 2015 14:36

29 jun 2015 14:51

Tibrobygdens ridklubbstjejer vann Gota-cupen

TIBRO

Under våren har medlemmar från Tibrobygdens ridklubb i åldrarna 10-18 varit ute och tävlat på Gotan. Den 25 april stod Tibrobygdens ridklubb för arrangemanget med närmare 150 starter för dagen. Under tävlingen gällde det att både rida felfritt och komma så nära en idealtid som möjligt, hemmaklubben kammade hem första platsen i lagklassen.

Efter en andra omgång i Götene anordnades sista omgången den 7 juni på Skultorps ryttarsällskap. I lagklassen handlade det då om stilbedömning. De tävlande från Tibro tog hem både dagens omgång men även hela cupen. Laget som varit ute och tävlat är; Wilma Whalström, Lisa Hollsten, Stella Fredeby, Emelie Andrén, Moa Nesemann, Alice Karlsson, Molly Glaadh, Amanda Hamberg, Frida Åkesson, Pamela Ekvall och Thea Anderberg.

 

Under våren har medlemmar från Tibrobygdens ridklubb i åldrarna 10-18 varit ute och tävlat på Gotan. Den 25 april stod Tibrobygdens ridklubb för arrangemanget med närmare 150 starter för dagen. Under tävlingen gällde det att både rida felfritt och komma så nära en idealtid som möjligt, hemmaklubben kammade hem första platsen i lagklassen.

Efter en andra omgång i Götene anordnades sista omgången den 7 juni på Skultorps ryttarsällskap. I lagklassen handlade det då om stilbedömning. De tävlande från Tibro tog hem både dagens omgång men även hela cupen. Laget som varit ute och tävlat är; Wilma Whalström, Lisa Hollsten, Stella Fredeby, Emelie Andrén, Moa Nesemann, Alice Karlsson, Molly Glaadh, Amanda Hamberg, Frida Åkesson, Pamela Ekvall och Thea Anderberg.