04 jul 2015 06:00

04 jul 2015 06:00

Klubbmästerskap i boule

I måndags spelade Tibro Boulesällskap „Déjà vu” klubbmästerskap i singel.

Drygt 50-talet medlemmar ställde upp i tävlingen och klubbmästare i respektive klass blev Birgitta Nilsson och Olle Fredrikson. Resultat damer: 1) Birgitta Nilsson, 2) Margareta Larsson, 3) Ingegerd Grahn och Anita Gustavsson. Resultat herrar: 1) Olle Fredriksson, 2) Clas Warholm, 3) Roger Björklund och Sven-Erik Johansson.

Drygt 50-talet medlemmar ställde upp i tävlingen och klubbmästare i respektive klass blev Birgitta Nilsson och Olle Fredrikson. Resultat damer: 1) Birgitta Nilsson, 2) Margareta Larsson, 3) Ingegerd Grahn och Anita Gustavsson. Resultat herrar: 1) Olle Fredriksson, 2) Clas Warholm, 3) Roger Björklund och Sven-Erik Johansson.

  • Frans Nilsson