24 jul 2015 06:00

24 jul 2015 06:00

Bio och kräftmete

ÅNAPLAN I AUGUSTI

Den 7 augusti arrangerar Tibro sportfiskeklubb sitt traditionella kräftmete för barn.

Det är för 5-14 åringar och flytväst är obligatoriskt. Alla yngre kräftmetare ska vara i vuxens sällskap och antalet redskap är begränsat per barn.

Det blir också utomhusbio på Ånaplan. På kvällen blåses en stor skärm upp för filmvisning och alla åldrar är välkomna till utomhusbion. Det blir en gratis barntillåten och kritikerrosad film. Filmen börjar efter solnedgången ungefär vid 21.30. Publiken uppmanas ta med sig något att sitta på, att klä dig efter väder och att komma i tid för att få en bra plats. Tibros biograf Vintergatan ska sälja popcorn och dricka på plats. Filmens namn avslöjas dock inte än.

Det är för 5-14 åringar och flytväst är obligatoriskt. Alla yngre kräftmetare ska vara i vuxens sällskap och antalet redskap är begränsat per barn.

Det blir också utomhusbio på Ånaplan. På kvällen blåses en stor skärm upp för filmvisning och alla åldrar är välkomna till utomhusbion. Det blir en gratis barntillåten och kritikerrosad film. Filmen börjar efter solnedgången ungefär vid 21.30. Publiken uppmanas ta med sig något att sitta på, att klä dig efter väder och att komma i tid för att få en bra plats. Tibros biograf Vintergatan ska sälja popcorn och dricka på plats. Filmens namn avslöjas dock inte än.