28 jul 2015 06:00

28 jul 2015 06:00

Fler konserter

SOMMARMUSIK

Söndag den 9 augusti underhåller Gustav och Ramona Jannert i Högåskyrkan. Gustav är bördig från Falköping och har bland annat studerat orgel vid högskolan för scen och musik i Göteborg med diplomutbildning i tidig musik och orgelspel från Basel, Schweiz. Gustav och Ramona framför musik på piano, orgel och fiol.

Den 16 augusti äger den sista sommarmusiken rum i Ransbergs kyrka ”L’arte del violino” med musik av Vivaldi, Bach och Händel som framförs av Camerata Mandolino Classico.

Söndag den 9 augusti underhåller Gustav och Ramona Jannert i Högåskyrkan. Gustav är bördig från Falköping och har bland annat studerat orgel vid högskolan för scen och musik i Göteborg med diplomutbildning i tidig musik och orgelspel från Basel, Schweiz. Gustav och Ramona framför musik på piano, orgel och fiol.

Den 16 augusti äger den sista sommarmusiken rum i Ransbergs kyrka ”L’arte del violino” med musik av Vivaldi, Bach och Händel som framförs av Camerata Mandolino Classico.