30 jul 2015 18:30

30 jul 2015 18:30

Ska Stefan bli "Årets fan"?

SUPPORTERTÄVLING: Nominerad av kansliet

Stefan Johansson är nominerad av Tibro AIK:s kansli till Unibets supportertävling Årets fan. Förutom att jobba på Fågelviksgymnasiet och spela bordtennis, schack och lyssna på rockmusik är han en hängiven supporter.

Nyligen drog Unibets i gång årets supportertävling Årets fan vars syfte är att hylla de fans som står upp för sitt lag på ett schysst sätt. Stefan är fotbollsklubbens största supporter och följer troget lagets alla hemmamatcher och bortamatcher och har en egen sida på TAIK FK s hemsida, Stefans Corner, där han skriver om alla matcher och intervjuar ledare och spelare.

Vinnaren utses av bland andra Glenn Hysén, 2014 års vinnare Anders ”Bussis” Carlsten och ”The Mauler” Gustafsson. Nomineringar sker via social medier och vinnarna får 10 000 och föreningen 20 000 kronor.

Nyligen drog Unibets i gång årets supportertävling Årets fan vars syfte är att hylla de fans som står upp för sitt lag på ett schysst sätt. Stefan är fotbollsklubbens största supporter och följer troget lagets alla hemmamatcher och bortamatcher och har en egen sida på TAIK FK s hemsida, Stefans Corner, där han skriver om alla matcher och intervjuar ledare och spelare.

Vinnaren utses av bland andra Glenn Hysén, 2014 års vinnare Anders ”Bussis” Carlsten och ”The Mauler” Gustafsson. Nomineringar sker via social medier och vinnarna får 10 000 och föreningen 20 000 kronor.