10 aug 2015 16:48

10 aug 2015 16:48

Klagomål

AVSKRIVER

Miljösamverkan östra Skaraborg avskriver ett anonymt klagomål på en lönntipp i Tibro. På stället fanns bland annat en tvättmaskin, två kyl och frys, flera cyklar, ett badkar, minst tre rullar taggtråd, en hög med stenull och en med cement. Miljöinspektören som talat med markägaren bedömer att klagomålet är obefogat då det handlar om städning i en lada och en tillfällig skrothög som ska tas bort om ett tag.

Miljösamverkan östra Skaraborg avskriver ett anonymt klagomål på en lönntipp i Tibro. På stället fanns bland annat en tvättmaskin, två kyl och frys, flera cyklar, ett badkar, minst tre rullar taggtråd, en hög med stenull och en med cement. Miljöinspektören som talat med markägaren bedömer att klagomålet är obefogat då det handlar om städning i en lada och en tillfällig skrothög som ska tas bort om ett tag.