13 aug 2015 06:00

13 aug 2015 06:00

Textilkonstnär på Inredia

Ny utställning öppnar 20 augusti

Textil konst. Karin Hurtig från Tidaholm ställer ut på Inredia den 20 augusti -18 september. Hon har varit proffesionell konstnär i nära tio år nu. och hennes konst har visats på bland annat möbelmässan i Milano och Stockholm Furniture Fair. Hennes textilier finns i både offentlig miljö, i kyrkor och i privat ägo och hon skapar med stor lekfullhet och experimentlusta och använder gärna lite oväntade material.

Textil konst. Karin Hurtig från Tidaholm ställer ut på Inredia den 20 augusti -18 september. Hon har varit proffesionell konstnär i nära tio år nu. och hennes konst har visats på bland annat möbelmässan i Milano och Stockholm Furniture Fair. Hennes textilier finns i både offentlig miljö, i kyrkor och i privat ägo och hon skapar med stor lekfullhet och experimentlusta och använder gärna lite oväntade material.