24 aug 2015 17:35

24 aug 2015 17:35

Cirkusföreställning med våghalsar

CIRKUSPLATSEN

På mångas önskan har de brasilianska våghalsarna på motorcykel, Diorios, denna sommar återvänt till Cirkus Maximum. Det var tre år sedan sist säger cirkusdirektören Bengt Källquist:

– De två senaste åren har jag ofta fått höra ”när kommer motorcyklisterna tillbaka?” så jag har beslutat mig för att tillmötesgå publikens önskemål.

Den föreställning som Cirkus Maximum bjuder på säsongen 2015 har namnet Magic of Circus och det närmaste spelschemat ser ut så här. Tisdag den 25 augusti cirkusplatsen i Tibro, onsdag Tidaholm och på torsdag Skara.

På mångas önskan har de brasilianska våghalsarna på motorcykel, Diorios, denna sommar återvänt till Cirkus Maximum. Det var tre år sedan sist säger cirkusdirektören Bengt Källquist:

– De två senaste åren har jag ofta fått höra ”när kommer motorcyklisterna tillbaka?” så jag har beslutat mig för att tillmötesgå publikens önskemål.

Den föreställning som Cirkus Maximum bjuder på säsongen 2015 har namnet Magic of Circus och det närmaste spelschemat ser ut så här. Tisdag den 25 augusti cirkusplatsen i Tibro, onsdag Tidaholm och på torsdag Skara.