26 aug 2015 16:08

26 aug 2015 16:08

50-talskväll på uppfräschad uteplats

ÄLDRECENTRUM: "Gubbröra" underhöll på dagverksamheten

Det har arrangerats en 50-talskväll hos Äldrecentrum och den sociala dagverksamheten. Bandet ”Gubbröra” spelade och sjöng lite goa 50-talslåtar och det serverades korv med mos och kaffe och kaka. Det berättar Sandra Eggen som jobbar i verksamheten och tillägger att alla gläds åt kommunens fina uppfräschning av uteplatsen. Gamla mopeder från Kårtorp visades också upp och det blev på det hela taget en mycket lyckad och trevlig tillställning.

Det har arrangerats en 50-talskväll hos Äldrecentrum och den sociala dagverksamheten. Bandet ”Gubbröra” spelade och sjöng lite goa 50-talslåtar och det serverades korv med mos och kaffe och kaka. Det berättar Sandra Eggen som jobbar i verksamheten och tillägger att alla gläds åt kommunens fina uppfräschning av uteplatsen. Gamla mopeder från Kårtorp visades också upp och det blev på det hela taget en mycket lyckad och trevlig tillställning.