01 sep 2015 15:49

01 sep 2015 15:49

1-milavandring

RANKÅS

Det är dags för 1-milavandring i Skaraborg. Tibro börjar på söndag den 6 september med start och mål vid Rankås bågskyttebana. Huvudarrangör är BF Billingens Vandringsklubb och lokal arrangör är Tibro AIK. En startavgift ska betalas och starten går mellan åtta och tio på morgonen och vätska serveras efter cirka fem kilometer. Det lottas också ut dagspriser samt vandringsresor efter vår- och höstsäsong. Årets vandrare utses på hösten, kravet är minst 20 av 24 vandringar varav minst tio vandringar i våras.

Det är dags för 1-milavandring i Skaraborg. Tibro börjar på söndag den 6 september med start och mål vid Rankås bågskyttebana. Huvudarrangör är BF Billingens Vandringsklubb och lokal arrangör är Tibro AIK. En startavgift ska betalas och starten går mellan åtta och tio på morgonen och vätska serveras efter cirka fem kilometer. Det lottas också ut dagspriser samt vandringsresor efter vår- och höstsäsong. Årets vandrare utses på hösten, kravet är minst 20 av 24 vandringar varav minst tio vandringar i våras.