02 sep 2015 15:46

02 sep 2015 15:46

Berättarkvällar drar igång

BALTERYD

Torsdagen den 17 september startar Tibro längs åna berättarkvällarna i Balteryd. Premiärgäst denna höst är Björn Lippold som berättar om den indelte soldaten. Berättarkväll nummer två arrangeras torsdag den 1 oktober och då är man inte i Balteryd, utan hos PeO Widefalk i hans museum i Kråkhult strax utanför Tibro. Torsdagen den 5 november gästar Viktoria Helgesson Ingelsby skola för att berätta om sitt liv på isen.

Torsdagen den 17 september startar Tibro längs åna berättarkvällarna i Balteryd. Premiärgäst denna höst är Björn Lippold som berättar om den indelte soldaten. Berättarkväll nummer två arrangeras torsdag den 1 oktober och då är man inte i Balteryd, utan hos PeO Widefalk i hans museum i Kråkhult strax utanför Tibro. Torsdagen den 5 november gästar Viktoria Helgesson Ingelsby skola för att berätta om sitt liv på isen.