02 sep 2015 15:46

02 sep 2015 15:47

Dags för stort kakkalas i Hönsa

HÖNSA BYGDEGÅRD

Hönsa bygdegård satsar på ett stort kakkalas med alla de sorter och bjuder in den breda allmänheten att komma och och provsmaka massor av olika sorters kakor. Det säljs dock bara kakbiljetter mot kontant betalning så kontokort kan lämnas där hemma. Under kakkalaset visas också en utställning av förkläden från förr och nu. Det är bygdegårdens intresseförening och studieförbundet Vuxenskolan som anordnar detta stora kakkalas.

Hönsa bygdegård satsar på ett stort kakkalas med alla de sorter och bjuder in den breda allmänheten att komma och och provsmaka massor av olika sorters kakor. Det säljs dock bara kakbiljetter mot kontant betalning så kontokort kan lämnas där hemma. Under kakkalaset visas också en utställning av förkläden från förr och nu. Det är bygdegårdens intresseförening och studieförbundet Vuxenskolan som anordnar detta stora kakkalas.