02 sep 2015 06:00

02 sep 2015 06:00

R Erskine snart slut

BRITTGÅRDEN

”Ralph Erskine – arkitekt med engagemang för samhället och människan” heter vandringsutställningen om den tongivande svensk-brittiske 1900-talsarkitekten som invigdes i Brittgårdshallen onsdagen den 25 mars. Den går nu mot sitt slut och pågår till den 6 september. Utställningen har skapats av Tibro kommun, Västra Götalandsregionens kulturförvaltning och CaseStudio.

”Ralph Erskine – arkitekt med engagemang för samhället och människan” heter vandringsutställningen om den tongivande svensk-brittiske 1900-talsarkitekten som invigdes i Brittgårdshallen onsdagen den 25 mars. Den går nu mot sitt slut och pågår till den 6 september. Utställningen har skapats av Tibro kommun, Västra Götalandsregionens kulturförvaltning och CaseStudio.