17 sep 2015 15:04

17 sep 2015 15:08

Hur känns det i dag då?

PARTILEDARBESÖKET

Oppositionsrådet Alda Danial (FP) som lyckades locka sin partiledare till att besöka ett mindre Tibroföretag som hon är ”politisk fadder” för. Thörns Easy Living: ”Det var extra kul att Björklund ville se just ett mindre företag och låta ägaren bidra med sin kompetens och sitt perspektiv på näringslivsfrågorna. Det är viktigt att företagarna känner att de är sedda av oss politiker.

Oppositionsrådet Alda Danial (FP) som lyckades locka sin partiledare till att besöka ett mindre Tibroföretag som hon är ”politisk fadder” för. Thörns Easy Living: ”Det var extra kul att Björklund ville se just ett mindre företag och låta ägaren bidra med sin kompetens och sitt perspektiv på näringslivsfrågorna. Det är viktigt att företagarna känner att de är sedda av oss politiker.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.