22 sep 2015 17:06

22 sep 2015 17:06

Ungdomsmottagningen hälsar på

UNGDOMENS HUS

Ungdomsmottagningens Anna Packalén och Ylva Johansson gästar på torsdag Ungdomens hus.

– De brukar komma till oss varje höst och nu är det dags för det, säger fritidsledare Helene Axelsson.

Antalet unga som besöker Ungdomens hus har ökat säger hon vidare; 15-36 elever har noterats per kväll under senare tid och en av orsakerna är att andelen nyanlända ökar. Övervägande är det pojkar som kommer uppger Helen vidare. Under torsdag kväll ska man främst presentera ungdomsmottagningen.

– De brukar komma till oss varje höst och nu är det dags för det, säger fritidsledare Helene Axelsson.

Antalet unga som besöker Ungdomens hus har ökat säger hon vidare; 15-36 elever har noterats per kväll under senare tid och en av orsakerna är att andelen nyanlända ökar. Övervägande är det pojkar som kommer uppger Helen vidare. Under torsdag kväll ska man främst presentera ungdomsmottagningen.