29 sep 2015 06:00

29 sep 2015 06:00

"Världens största musikfestival"

LEDNINGSGRUPP

Allt ska stämma från måndag den 5 oktober till fredag den 11 oktober. T- kören inleder och Tibrobälgarna, Västvind, Stefans svänggäng och Moas Gubbröra fortsätter. I fredagens avslutningskonsert framträder alla i Forum. All underhållning är gratis och Hörnebo SK:s ungdomar säljer kaffe på konserterna. Det bjuds på sång och musik på äldreboenden och Äldrecentrum på dagtid.

Festivalen är rikstäckande och målet är att slå världsrekord i antalet konserter på en vecka och komma in i Guiness rekordbok. På bilden Göran Kornestedt, Moa Andersson, Jan Henningsson, Ann-Britt Lindèn, Kent Tunberg, Anna-Lena Bengtsson och Stefan Gradh.

Allt ska stämma från måndag den 5 oktober till fredag den 11 oktober. T- kören inleder och Tibrobälgarna, Västvind, Stefans svänggäng och Moas Gubbröra fortsätter. I fredagens avslutningskonsert framträder alla i Forum. All underhållning är gratis och Hörnebo SK:s ungdomar säljer kaffe på konserterna. Det bjuds på sång och musik på äldreboenden och Äldrecentrum på dagtid.

Festivalen är rikstäckande och målet är att slå världsrekord i antalet konserter på en vecka och komma in i Guiness rekordbok. På bilden Göran Kornestedt, Moa Andersson, Jan Henningsson, Ann-Britt Lindèn, Kent Tunberg, Anna-Lena Bengtsson och Stefan Gradh.