02 okt 2015 15:37

02 okt 2015 15:37

Dags att dra på Badrocken

FRITIDSGÅRDARNA: Ett 40-tal Tibroelever åker dit

I dag drar ett 40-tal elever på sig badrocken och tar bussen till Karlsborg. Tibros fritidsgårdar ska delta i Karlsborgs Badrock.

Fritidsledare Helene Axelsson:

– Badrock är ett roligt evenemang på Moliden för barn och ungdomar från förskoleklass upp till 18 år uppdelad på två åldersklasser. Allt är drogfritt så klart!

Förr ordnades Badrock av Ungdomsgruppen i Hjo, Tibro och Karlsborg men ungdomsgruppen la ner det för 10-talet år sedan. Karlsborg återupptog det i egen regi efter ett par år i samband med att Moliden firade 40 år och det är nu för tredje året man kör. Dojan och Ungdomens Hus tar med Tibroelever i åldern 13 -18 år och fritidsledare finns med i bussen dit och hem. Den avgår från Nybo vid 20.30 med hemresa vid midnatt och allt för en tjuga. Bad, discomusik, airhockeyspel, femkamp, hoppborgar, smink- och hårhörna, pyssel och tävlingar.

Fritidsledare Helene Axelsson:

– Badrock är ett roligt evenemang på Moliden för barn och ungdomar från förskoleklass upp till 18 år uppdelad på två åldersklasser. Allt är drogfritt så klart!

Förr ordnades Badrock av Ungdomsgruppen i Hjo, Tibro och Karlsborg men ungdomsgruppen la ner det för 10-talet år sedan. Karlsborg återupptog det i egen regi efter ett par år i samband med att Moliden firade 40 år och det är nu för tredje året man kör. Dojan och Ungdomens Hus tar med Tibroelever i åldern 13 -18 år och fritidsledare finns med i bussen dit och hem. Den avgår från Nybo vid 20.30 med hemresa vid midnatt och allt för en tjuga. Bad, discomusik, airhockeyspel, femkamp, hoppborgar, smink- och hårhörna, pyssel och tävlingar.